måndag 7 maj 2012

Ackers P98


Uppvärmning
Sista cupen med gänget. Ackers P98 spelade i helgen som gick Täby Open som dessvärre slutade med förlust i B-final. Det blir den sista matchen på ett tag för Daniel som laddar om och byter lag till något västernorrländskt dito.

Kamp
Daniel har spelat innebandy från och till men mest till i flera år. Det är dock i år som det verkligen har släppt för honom. Från att ha gått in i säsongen som forward i lättserien blev han uppgraderad till ordinarie i medellaget som back! Han fick även vara med och spela ett par matcher i svårserien samt även vara med i slutspelet. Massor av beröm till hans tränare som sett individen och som sett och framför allt lett hans utveckling genom god utbildning.

Kompisar
I mångt och mycket handlar lagidrotten om att ha kul ihop med andra och Daniel har flera av sina bästa kompisar i laget. Vissa kommer att saknas mer än andra..gissar jag..!

Tack och hej!
Nu tar Daniel klivet ut ur stockholmshallarna och vi säger tack för den här tiden alla ledare, lagkompisar, föräldrar. Ingen nämd~ingen glömd. Tack alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar