lördag 12 december 2009

Lördag 12/12


Amixus All That I Am, Scilla, har idag deltagit i Svenska Kennelklubben stora vinterutställning Hund 2009 på Älvsjömässan. Scilla är snart 11 år gammal och visades i veteranklass. Hon är väl bibehållen men fick se sig slagen av dåtidens stora vinnare och rekordhållare i cert Ch Rockamore Lapinkulta. På fotot är Scilla 7 veckor gammal och en av fem valpar i vår förstuppfödda Borderterrierkull. Det hann bli fyra kullar innan vi lade hunduppfödning åt sidan till förmån för barnens alla aktiviteter.


Idag har det varit Lappdalsmästerskap i fyrgång och tölt på vår granngård Lappdal. Hárekur kunde inte vara med på grund av sin skada vilket var lite tråkigt. Det är sällan man har gångavstånd till tävlingsplatsen :-) Vintern närmar sig och snön har lagt sig även över vår fina häst. Lite egen aktivitet på kvällen i form av tömkörning över bommar stod på programmet. Ett stallmöte har vi också hunnit med under eftermiddagen. Trevlig att träffa alla stallkompisar samtidigt!..Under tiden för tävling var Daniel på fotbollsträning inomhus.

Sen eftermiddag åkte Sigge och Freja med Andreas till en match i Div 1A i Märsta. Arlanda Wings stod för motståndet och efter en bra kämpainsats av killarna så var det Täbys tur att vinna detta returmöte. Resultet blev 3-6 och Andreas stod för 1+1. Bra så!

2 kommentarer:

  1. Fina gamla Scilla!! Vad roligt att hitta din blogg också!! Bosse skickar en stor kram till sin gamla mamma!! / Lina Kinnander

    SvaraRadera
  2. Fina fina Scilla!!! Högg i hjärtat när jag fick se valpbilden :( Saknaden är stor trots att jag vet att hon har det toppen :)
    Kramar från Scillas gamla matte Annelie

    SvaraRadera