lördag 11 juli 2009

Gnisvärd


Cirkusen var som sagt inställt och vi åkte istället en sväng till Gnisvärd ett litet fiskeläger där fiskebodarna inretts till små sommarboenden. Ett fik som öppnar kl 10:00 och har öppet till så sent som det finns gäster.

På vägen dit var vi lite kulturella och besökte ett fornminne. Det finns gott om sådana här på ön.

Vi lovar att vi lämnade graven intakt trots att Freja provklättrade lite.

Ett stort fält med korn såg så intagande ut att vi stannade för att ta en bild. Vi stoppade även en liten mängd korn i bakluckan på peven som vi vid hemkomst gav till Hoppsan. Hon blev glad. Vi hade även stannat vid en vanlig äng som var nyslagen. Där fick Hoppsan lite hö också. Det är inte klokt vad naturen (bönderna) har att erbjuda :-)

Väl framme i fiskelägret och dess hamn. Under gårdagen och de vindarna som blåste kunde vi se flera surfingentusiaster i farten.

Man kan av bilden inte riktigt se hur mycket det blåste. När jag stod längst ut på piren för att ta bilden blev jag i alla fall blöt.

1 kommentar:

  1. Härligt, det är bra att ni är ute och spanar. Så att du kan guida oss när vi kommer. Nu blev det åska å regn här =§ snart öppnar vi Rosén (handlade idag) måste jö prova. Kramis

    SvaraRadera