lördag 4 oktober 2014

Ingen bulle i ugnen..

Kanelbullens dag idag!
Visst bakas det en del i det här hushållet men jag har inte gett mig på levande degar. Därför är bullarna till firandet av Kanelbullens dag bakade av någon annan. Jag har pinsamt nog köpt dem.

Igår fredag kom Freja hem från skolan och mådde dåligt så vi gjorde inte så mycket annat än svalde alvedon och räknade tekningar i EOn Arena. Timrå tog emot Brynäs och ännu en förlust kunde skrivas till handlingarna, 0-1. Ingen stor förlust men ändå en förlust. Även idag möttes de båda lagen och då kunde Timrå vinna i overtime då det stod 4-4 efter ordinarie tid. Andreas är ännu skadad.

Ett kort avbrott i skrivandet, ett samtal till sjukvårdsupplysningen som hänvisade lilla Freja till att besöka Primärvårdsjouren. Sagt och gjort så satte vi oss i bilen, väntade knappt nånting. Fick bekräftat av läkaren att det onda i Frejas öra var en öroninflammation. In i bilen igen för att åka till kvällsöppet apotek hos ICA Maxi. Nu är första tabletterna redan svalda och snart är förhoppningsvis det onda borta.

En titt på den här länken så finns Andreas nya hobby att skåda - att göra små filmer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar