söndag 14 september 2014

En vecka som gick fort


Efter att Malin och hennes hundar lämnade oss för Jämtland så tillbringade jag två dagar med att vara sjuk i magen och att ha huvudvärk. Det gick såklart över och när man minst anade så var det helg och seriepremiär för J20 SuperElit Norra. Timrå spelade tre matcher - på fredagen blev det storförlust mot Djurgården 1-6. Andreas vilade bort sin förkylning och var inte med i första matchen. På lördagen fick han snöra på sig skridskorna för helgens andra möte mot DIF. Förlust även då dock lite knappare. Efter oavgjort vid full tid och förlängning så blev det straffläggning som fick skilja de båda lagen åt. Slutresultat 2-3. 
Citerat ur Timråprofilen Jimmy Hamrins blogg Tikare: 
"Framåt jobbade Kim Brändström bra, likväl som Andreas Modin (96), Anton Nyström (96) och Martin Mellberg (95)". 
Idag söndag så stod AIK för motståndet och ännu en förlust fick tyvärr läggas till handlingarna. Slutresultat 1-2. I Tikare-bloggen skrev Jimmy: 
"I Timrå var ytterst få bra. Adam Ohre gör en bra insats och kan inte lastas för förlusten. Jag tycker att Tim Frölander är bäste back och framåt gladde Andreas Modin (96) och Anton Nyström (96) mest. Modins fart, hårda jobb och raka spel gillar jag. Han behöver fler ta rygg på.
Så kul att se Andreas i år, det känns om att han är på G - äntligen!

På lördagen så var jag från tidig förmiddag iväg på kennelträff hos Prillans uppfödare Liza i Älandsbro. Nästan alla kom och det var en så mysig dag både för två- och fybenta.
Tre kullsystrar och en liten valp
Vid en liten tjärn i skogen
Grillmästare och tillika uppfödarens man
Prillan och Felix fem månader

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar