fredag 13 augusti 2010

Match, match, match

Andreas gjorde Täbys första mål i första matchen för säsongen!
Detta i en träningsmatch mot ett selectlag från i huvudsak Chicago, USA. Matchen var inbakad i träningslägret som pågår som bäst uppe i Rimbo. Med många långa och intensiva ispass i benen så tröt orken ju längre matchen led. Ledning med 1-0 i periodpaus blev i andra perioden ett litet ras till slutresultatet 2-6.
Idag började säsongens första cup; Bauer Euro Invite 2010. En fantastisk start av killarna. I arla morgonstund mötte Täby Arlanda Wings. Matchen slutade 9-6 i Täbys favör (Andreas 2+0). På eftermiddagen stod AIK för motståndet. Täby spelade sitt spel och lät aldrig AIK hota dem. 2-7 till Täby (Andreas 1+1). Vi hann precis från Gotlandsfärjan till ishallen för att se Andreas göra sitt mål. I morgon nya motståndare och nya matcher.